Zoek

Over Briljant Onderwijs

Inspireren & faciliteren

Bij Briljant Onderwijs doen wij wat we het liefste doen: het leerkrachten en andere onderwijsprofessionals zo leuk en makkelijk mogelijk maken.
Zodat zij zich kunnen focussen op hun belangrijkste taak: leerlingen zien, een band met hen opbouwen en hen verder helpen in hun ontwikkeling.

Hoe we dat doen? Wij inspireren en faciliteren door mooie en uitdagende lesmaterialen te ontwikkelen. De lesmaterialen zijn onderwijskundig doordacht en zo eenvoudig mogelijk in gebruik. 

Wij maken bijvoorbeeld korte, uitdagende en inspirerende instructievideo’s. Dankzij deze instructievideo’s  worden leerlingen geënthousiasmeerd om doelgericht aan de slag te gaan met opdrachten in de categorieën: tekenen, vouwen en origami, STEAM, leren leren, handvaardigheid, taal, rekenen en spelletjes. 

Voor leerkrachten zijn deze instructievideo’s praktisch en tijdbesparend. Neem bijvoorbeeld de instructievideo’s over het maken van een werkstuk of lapbook, het schrijven van een verhaal, leuke en uitdagende reken- en taalopdrachten, complexe vouwopdrachten en nog veel meer! 

Maar ook de uitgewerkte Briljant-projecten zijn ontzettend handig in gebruik. Uitdagende en inspirerende projecten voor bijvoorbeeld in de plusklas. Projecten waarbinnen het Briljant-model voor begeleid onderzoekend en ontwerpend leren is vertaald naar een praktische projectgids en acht uitgewerkte lessen.

Ideeën over hoe we nog meer en beter kunnen inspireren en faciliteren?
Neem gerust contact met ons op!