Zoek

vreemde talenlijn

Engels

In deze lijn leren leerlingen eenvoudige Engelse basiswoorden en -zinnen. Er zijn drie delen met in totaal 39 lessen. Tot slot is er nog een set met extra woorden. De nadruk ligt op leren leren volgens bewezen effectieve leerstrategieën en het uitbreiden van de woordenschat. 

Engels Meer lezen »

Frans

In deze lijn leren leerlingen eenvoudige Franse basiswoorden en -zinnen. Er zijn drie delen met in totaal 39 lessen. Tot slot is er nog een set met extra woorden. De nadruk ligt op leren leren volgens bewezen effectieve leerstrategieën en het uitbreiden van de woordenschat. 

Frans Meer lezen »

Italiaans

In deze lijn leren leerlingen eenvoudige Italiaanse basiswoorden en -zinnen. Er zijn drie delen met in totaal 39 lessen. Tot slot is er nog een set met extra woorden. De nadruk ligt op leren leren volgens bewezen effectieve leerstrategieën en het uitbreiden van de woordenschat. 

Italiaans Meer lezen »

Duits

In deze lijn leren leerlingen eenvoudige Duitse basiswoorden en -zinnen. Er zijn drie delen met in totaal 39 lessen. Tot slot is er nog een set met extra woorden. De nadruk ligt op leren leren volgens bewezen effectieve leerstrategieën en het uitbreiden van de woordenschat. 

Duits Meer lezen »

Spaans

In deze lijn leren leerlingen eenvoudige Spaanse basiswoorden en -zinnen. Er zijn drie delen met in totaal 39 lessen. Tot slot is er nog een set met extra woorden. De nadruk ligt op leren leren volgens bewezen effectieve leerstrategieën en het uitbreiden van de woordenschat. 

Spaans Meer lezen »